NMF Groningen Samen voor een mooi en duurzaam Groningen.
Menu
Doe mee met Fête de la Nature op 25 en 26 mei!

Doe mee met Fête de la Nature op 25 en 26 mei!

Organisatie: Fête de la Nature

Datum:25 mei 2019

Kosten:gratis

Bezoek website

Grassroots natuurfestival op 25 en 26 mei

Het grootste grassroots natuurfestival van Nederland vindt dit jaar plaats op 25 en 26 mei. Doe mee met Fête de la Nature en organiseer een leuk natuurfeestje bij jou in de buurt! Dit jaar willen we nog meer leuke, groene evenementen houden om op die manier veel mensen met de natuur en met elkaar in contact te brengen.

Gratis en open festival
Fête de la Nature is een landelijk festival in de natuur. Heel Nederland wordt door Fête de la Nature uitgenodigd om samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen een leuk idee voor een natuurfeestje kan aanmelden.

De afgelopen vijf jaar hebben ongeveer 300.000 mensen de meer dan 1.200 natuurfeestjes tijdens Fête de la Nature bezocht. Geen initiatief is te klein of te groot voor Fête de la Nature. In de voorgaande edities kon iedereen bijvoorbeeld vuurlopen, zaklampvissen, botanisch tekenen, koken met wilde planten, naar een stadssafari of gewoon lekker (aan)modderen op blote voeten.

Doe mee!
Doe mee met Fête de la Nature 2019 en organiseer een leuk evenement in de natuur! Op onze website kun je jouw natuurfeestje aanmelden.

Heb je een leuk idee, een suggestie of een vraag? Laat het ons weten via info@fetedelanature.nl. Of volg ons op Twitter en via Facebook.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur- & milieunieuws in uw mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF